Revolucija u procesu zakazivanja intervjua sa Timeet-om: Povećajte efikasnost i fokusirajte se na ono što je važno


Rekruiteri su izvestili da troše od 5 do više od 20 posto svog vremena na zakazivanje intervjua, u zavisnosti od vrste uloga na kojima rade. To je značajna količina vremena posvećena zadatku koji bi se mogao bolje iskoristiti za strategijske aktivnosti koje su usmerene na kandidate. S obzirom na značajne promene na tržištu talenata, ključno je da rekruiteri pronađu načine za ponovno ulaganje svog vremena i fokusiranje na ono što zaista ima važnost.

Već ste možda istražili različite alate poput Sistema za praćenje kandidata (ATS), Sistema za upravljanje odnosima s kandidatima (CRM) ili alata za video intervju koji pružaju neke mogućnosti zakazivanja. Ali pitanje je: Da li ih zaista iskorišćavate u potpunosti? Da li se bez problema uklapaju u jedinstveni proces vaše kompanije?

Ako već efikasno koristite ove alate, to je fantastično! Međutim, važno je razmotriti da li nešto sprečava da postignete svoj puni potencijal. To „nešto“ može biti žrtvovanje konkurentske prednosti ili ugrožavanje izvanrednog iskustva kandidata i menadžera za zapošljavanje na koje ste toliko naporno radili. Zašto se zadovoljiti prosekom kada možete se izdvojiti iz mase?

Predstavljamo naše inovativno rešenje za zakazivanje intervjua Timeet! Razumemo važnost optimizacije procesa zakazivanja intervjua i maksimiziranje efikasnosti. Naš softver je dizajniran da se besprekorno integriše u vaš postojeći sistem regrutacije, pružajući korisnički prijateljsku i intuitivnu platformu za koordinaciju intervjua. Zaboravite na ručnu komunikaciju i administrativne teškoće, i pozdravite rešenje koje štedi vreme i olakšava rad.

Prednosti i ključne karakteristike Timeet-a:

Smanjite vreme utrošeno na zakazivanje intervjua automatizacijom procesa. Omogućite kandidatima i menadžerima za zapošljavanje jednostavno zakazivanje intervjua prema svojoj pogodnosti. Dobijte sveobuhvatan pregled rasporeda intervjua, eliminišući konflikte i duplo zakazivanje.

Unapredite iskustvo kandidata sa besprekornom i efikasnom koordinacijom intervjua. Iskoristite podatke i analitiku za optimizaciju procesa regrutacije i donošenje informisanih odluka.

Ne dozvolite da zakazivanje intervjua bude prepreka u ostvarivanju vaših ciljeva regrutacije. Prihvatite naše napredno rešenje i transformišite način na koji zakazujete intervjue. Iskusite benefite povećane efikasnosti, poboljšanog iskustva kandidata i strategijskog korišćenja vašeg vremena i resursa.